Over mij

[:nl]Follow my blog with Bloglovin

About me

Welkom op mijn website.

Deze website is de wereld in gekomen omdat ik nieuwsgierig was naar het ontwerpen van een website.  Na 2 avonden achter mijn oude macbookje zitten mag ik dan nu eindelijk met trots zeggen dat ik een website heb gemaakt, guess what het is super leuk en ontspannend om te doen.

Zoals de meeste weten ben ik natuurlijk een grote Apple fan maar kan ik me ook uren vermaken met het oplossen van technische problemen,  daar maken vele optimaal gebruik van.

Als ik dan eindelijk uit mijn nerd leven stap dan kan ik echt genieten van eten, drinken en voetbal. Mijn hart is dan ook zwart geel gekleurd, als het even kan ben ik bij de wedstrijden van Roda JC en SV Simpelveld.

Voor de rest ben ik echt een familie mens en kan ik uren genieten van mijn kleine trots. Op 10 augustus werd ik eindelijk peettante van Ties,  alle cliches zijn waar want er is niks mooiers dan tante zijn. Ties is mijn knappe fotomodel.

Het maken van foto’s is ook een grote hobby van me en ik kan me uren vermaken met foto’s maken en bewerken . Als trotse bezitter van een Canon EOS 1200D ben ik flink aan het oefenen om de mooiste foto’s te maken. Deze staan ook op de website onder het kopje foto’s.

[:en]Follow my blog with Bloglovin

About me

Welcome to my website.

I create this website because  I was curious about designing a website. After 2 nights working on my old macbook, the website was created and guess what I really liked it.

[:]