Over Suus

Deze website is de wereld in gekomen omdat ik nieuwsgierig was naar het ontwerpen van een website.
Nadat ik enkele jaren geleden 2 avonden achter mijn oude macbookje ben gaan zitten creëerde ik deze website. De afgelopen jaren heb ik veel bijgeleerd en is de website steeds beter geworden. 

Zoals de meeste weten ben ik natuurlijk een grote Apple fan maar kan ik me ook uren vermaken met het oplossen van technische problemen,  daar maken vele optimaal gebruik van. Uiteindelijk realiseerde ik me dat dit mijn passie is en wilde ik er meer mee gaan doen. 

Als ik dan eindelijk uit mijn nerd leven stap dan kan ik echt genieten van eten, drinken en voetbal. Mijn hart is dan ook zwart geel gekleurd, als het even kan ben ik bij de wedstrijden van Roda JC en SV Simpelveld.

Voor de rest ben ik echt een familie mens en kan ik uren genieten van mijn kleine trots. Op 10 augustus werd ik eindelijk peettante van Ties,  alle cliches zijn waar want er is niks mooiers dan tante zijn. Ties is mijn knappe fotomodel.

Het maken van foto’s is ook een grote hobby van me en ik kan me uren vermaken met foto’s maken en bewerken . Als trotse bezitter van een Canon EOS 1200D ben ik flink aan het oefenen om de mooiste foto’s te maken. Deze staan ook op de website onder het kopje foto’s.

Sluit Menu